مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت و تجدید

با سلام
در سامانه ثنا مربوط به پرونده بنده آمده: در تاریخ ......... وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و به وقت نظارت به تاریخ .......... تغییر کرد ( سه ماه دیگه) پرونده مربوط به هیات علمی هست.

در تاریخ 19 خردادهم استعلام فرستادن وزارت بهداشت.
ولی بعد از یک ماه به جای اینکه رای بدن، وقت نظارت رو تعیین کردن.
مگر نه اینکه خوانده باید 1 ماهه جواب دیوان رو بده وگرنه برای سهل انگاری 3 سال انفصال از خدمت میزنن؟ اگر جواب داده پس چرا دیوان وقت نظارت رو تمدید کرده؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام
بله متوجه ام
ولی چطور میتونم نسبت به ماده و تبصره زیر شکایت ثبت کنم؟

ماده 30 قانون تشکیلات دیوان عدالت اداری
چون سازمانی که ازش شکایت کردم در موعد مقرر جواب نداده و متاسفانه کار من 3ماه عقب افتاده.

ماده 30- طرف شکایت موظف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به ارسال پاسخ اقدام کند. عدم وصول پاسخ، مانع رسیدگی نيست و شعبه با توجه به مدارک موجود، به پرونده رسیدگی و مبادرت به صدور رأی می‌نماید.

تبصره- در صورتی که طرف شکایت بدون عذر موجه از دادن پاسخ در موعد مقرر در این ماده خودداری نماید شعبه رسیدگی کننده، متخلف را به سه ماه تا یک سال انفصال از خدمت محکوم می‌نماید. این حکم ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر است.

وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام تجدید گردید تعیین وقت نظارت وقت نظارت دیوان عدالت اداری انفصال از خدمت