مشاوره حقوقی رایگان - قانون جدید کارت سبز خودرو و دیگه احتیاج به محضر

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده سال گذشته ماشین رانا به مبلغ 66میلیون فروختم و مبلغ 2 میلیون بابت محضر دست خریدار مانده با توجه به قانون جدید برگ سبز خودرو و دیگه به محضر احتیاج نیست آیا میتونم مبلغ 2 میلیون که دست خریدار هست رو پس بگیرم با توجه به اینکه تا کنون به محضر مراجعه نکردیم آیا شدنی هست. با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سند رسمی باید تنظیم گردد