مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
من از یه نفر که کانال فروش عمده کفش تو تلگرام داره 5 میلیون خرید کردم پول رو کارت به کارت کردم اما اون نفرستاد کتونی رو بعد پول ریختن کلا پیام هارو پاک کرد و من الان فقط یدونه رسید کارت به کارت دارم با شماره تماس و شماره کارت
به نظرتون شکایت کنم به جایی میرسه؟! چون پیام هاشو اینارو پاک کرد و من فقط یه رسید کارت به کارت دارم
اگه به جایی میرسه چند روز طول میکشه؟!

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، رویه ی محاکم معمولا این است که وقتی شخصی به دیگری پولی قرض می دهد ، اینگونه فرض می کنند که پرداخت کننده به گیرنده ی وجه بدهکار بوده است و بنابراین اگر پرداخت کننده ادعای دیگری دارد ، اوست که باید این ادعا را ثابت کند . در موضوعی که مطرح نمودید نیز به همین منوال است یعنی اصولا این شما هستید که باید ثابت نمایید که این وجه را بابت خرید به حساب گیرنده واریز نموده بودید که با توجه به شرایطی که مطرح نمودید و با توجه به اینکه موضوع شما در شورای حل اختلاف رسیدگی می شود ، شرایط اثبات موضوع شاید چندان راحت نباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید اقدام نمایید در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
حتما ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.