مشاوره حقوقی رایگان - خرید اقساطی کالا

با سلام
چند ماه قبل یک شرکت تامین اعتبار خرید اینترنتی که زیر مجموعه هلدینگی می باشد که شرکتی که من مشغول به کار می باشم نیز زیر مجموعه آن است با قرارداد با بانک مبلغ 100 میلیون برای من تامین اعتبار کرد تا از سایت هایی که خودشان اعلام نموده اند خرید صورت گیرد. پس از خرید نه کالا برای من ارسال شد و نه وجه پرداختی که از شرکت اعتباری برای آن سایت واریز شد عودت داده شد.
شرکت اعتباری در حال کسر اقساط اعتبار از فیش حقوقی اینجانب است بدون این که کالایی دست من رسیده باشد. آیا حق این کار را دارد؟ من چه کنم؟ طرف من شرکت اعتباری است یا شرکتی که پول را گرفته ولی کالا ارسال نکرده است؟ شرکت اعتباری یک قسط بیشتر از اقساط بانک از من دریافت کرده است
با کمال تشکر

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر قراردادی تنظیم نکرده اید ، طرف شما شرکتی است که از آن خرید کرده اید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید الزام به تحویل کالا را از طریق قانون بخواهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
شرکتی که پول را گرفته
موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورتیکه مشکل از طریق گفتگو و مذاکره حل نشد باید به طرفیت هر دو شرکت طرح دعوا نمایید.