مشاوره حقوقی رایگان - خرید حضوری و عدم ارسال محصول

پدرم از یک انبار شوفاژ خریدند و‌پس از پرداخت نصف هزینه و مابقی بصورت چک گفتند در انبار موجود نیست و تا شب ارسال میشود که متاسفانه نشد به کجا میتوانیم شکایت کنیم باتوجه به اینکه دو تا چک هم دادیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تحویل مبیع بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجدد به همان محل مراجعه وپیگیری نمایید چنانچه نتیجه نداد اظهارنامه فسخ دهید سپس برای استرداد ثمن معامله واسترداد لاشه چکها اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص میتوانید دادخواست تحویل مبیع دهید البته قبل از ان توصیه میشود جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید و بعد دادگاه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید
تحت شرایطی می توانید با عنوان کلاهبرداری نیز شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از همان مرجع موضوع را پیگیری کنید یا دادخواست حقوقی باید تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید