مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای بازداشتی

باسلام
همکار من چک 110 تومنیش برگشت خورده و صاحب چک اقدام کردن و برگ جلب گرفتن
ما درخواست اعسار دادیم ک هنوز تایید نشده و چون شاکی حکم جلب دستش بود امروز همکارمو بازداشت کردن اگه فردا سند بزارم پروسه ی وثیقه چقدر زمانبر هست ک بتونم ازادش کنم
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر قاضی ، با گذاشتن وثیقه ، موافقت نماید ، بعد از گذاشتن وثیقه ، بلافاصله آزاد خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .
فرآیند صدور وثیقه در دو مرحله انجام می‌شود.بستگی دارد چه نوع وثیقه ای از طرف قاضی صادر شوداگر وجه نقد باشد در صندوق دادگستری تودیع می شود اما اگر وثیقه مال منقول یا غیر منقول باشد بایستی توسط کارشناس ارزیابی گردد ومراحل مکاتبه با مرجع مربوطه جهت توقیف انجام گیرد لذا به نسبت انجام این کار زمان می برد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که با اخذ وثیقه موافقت گردد آزاد خواهند شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام . فرآیند صدور وثیقه در دو مرحله انجام می‌شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. در صورت پذیرش رسیدگی به اعسار فورا آزاد می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت موافقت با وثیقه آزاد می شوید.