مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. خانم بنده یک سال و نیمه بی دلیل منزل را ترک و بنده حکم عدم تمکین را گرفتم. الان از خانمی خواستگاری کردم که در عده طلاق میباشد و از طریق پیامک در ارتباطیم تا عده تموم شود در ضمن خط منو ایشون بنام خودمون نیست. الان خانمم درخواست طلاق نمودن و مدعی هستند ک بنده عقد کردم چندتا شاهد الکی هم اوردن ایا فقط پرینت خط های خودمون را میگیرن یا هر خطی که تو گوشیمونه؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

با دستور قاضی امکان اخذ پرینت وجود دارد اما در اغلب امور در بحث طلاق دستور پرینت صادر نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاممی توان پرینت گرفت اما به تنهایی از موجبات طلاق نیست اما شما نفرمودید که حکم تزویج دارید یا خیر?

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا در این موارد ، قاضی دستور پرینت پیام ها را نخواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید موضوع را انکار کنید و در پرونده طلاق دادگاه دستور پرینت مکالمات را نمی دهد