مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک و ماشین قبل از دادخواست مهریه

با سلام
بنده ملکی دارم و میخواهم آنرا به دلیل مشکلاتم با همسرم به مادرم انتقال دهم. هنوز دادخواست مهریه ای صورت نگرفته. اگر بعدها بعد از انتقال ملک صورت بگیرد فرار از دین محسوب میشود یا خیر?
بعد از انتقال ملک باید مدت زمان مشخصی بگذرد تا زوجه نتواند ادعایی داشته باشد پس از به اجرا گذاشتن مهریه ?

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر در صورتیکه جهت مهریه اقدام تکردن فرار از دین نیست مگر ایتکه زوجه بتواند اثبات کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر انتقال اموال قبل از اقدام زوجه و صدور حکم محکومیت زوج باشد، فرار از دین نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درصورتی که انتقال اموال قبل از اقدام زوجه و صدور حکم محکومیت زوج باشد، فرار از دین نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قبل از صدور حکم محکومیت انتقالی صورت پذیرفته باشد جنبه کیفری فرار از پرداخت دین منتفی خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر قبل از صدور حکم قطعی و اجرائیه باشد فرار ازدین کیفری محسوب نمی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ساده خدمتتون عرض تا زمان حکم محکومیت هیچ منعی ندارد اما تمام معاملات صوری باطل است س اگر صوری بودت قرارداد شما اثبات شود کارتمام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان حکم محکومیت هیچ منعی ندارد ولی تمام معاملات صوری باطل است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منع قانونی ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تا زمان حکم محکومیت منعی ندارد توجه داشته باشید که تمام معاملات صوری باطل می باشد در صورت اثبات می تواند معامله شما را از طریق دادگاه باطل نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قبل از صدور حکم قطعی باشد فرار از دین نیست.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر انتقال قبل از اقدام زوجه باشد فرار از دین محقق نشده