مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام وقتتون بخیر
خواهر بنده با همسر خودش به مشکل خوردن و همسرشون درخواست طلاق کرده و قبل دادخواست ماشین خودشو به اسم خواهرش زده و بعد از دادگاه حساب شخصی رو از طریق دادگاه استعلام گرفتن هیچ گونه موجودی تو حساب نداره برای مهریه چه کاری می تونیم انجام بدیم میشه حکم بازداشت براش گرفت با در نظر گرفتن این مسئله که تعداد مهریه 14تا سکه هستش ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باتوجه به اینکه خودرو را قبل از دادخواست منتقل کرده اقدامی نمی توانید بکنید دعوای مهریه را در دادگاه مطرح کنید و بر اساس اجراییه صادره جلب بگیرید اگر اعسار نداد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشی در صورتی که زوج تمایل داشته باشد زوجه خود را بدون دلیل طلاق دهد می بایست تمامی حق و حقوق زوجه را بپردازد مانند مهریه نفقه و اجرت المثل و تنصیف دارایی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد امور مالی وقتی مرد میخواهد همسرش را طلاق دهد باید تمام‌حقوق مالی زوجه پرداخت شود یا تکلیف پرداختش مشخص شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه طبق رأی دادگاه قابل مطالبه است.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در صورت قبول اعسار زوج،صدور حکم جلب منتفی است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر طلاق توسط مرد درخواست شود بايد كليه حقوقات مالي را پرداخت نمايد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه اموالی به نام زوج نباشد با اجرای مهریه در دادگاه،حکم به تقسیط مهریه می شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله حکم قطعی صادر شود مواعد اعتراضات سپری شود سپس در آخرین مرحله دستور جلب گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده امکان بازداشت نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر مالی دارد توقیف کنید در غیر این صورت تقاضای جلب نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید حکم محکومیت وی را گرفت بعد اگر پرداخت نکرد بازداشتش می کنند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به جهت تقدیم دادخواست طلاق زوج میبایستی کلیه حقوق زوجه را پرداخت نماید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طریق دادخواست اقدام فرمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا به دفتر خانه ازدواج مراجعه کنید جهت صدور اجرائیه مهریه و سپس اقدام کنید برای توقیف اموال

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به صورت سوال مطروحه و اینکه عنوان کرده اید همسر خواهرتان درخواست طلاق نموده اند در طلاق به درخواست زوج قبل از طلاق مرد باید تکلیف حقوق‌ مالی همسر از جمله مهریه و نفقه و .... را مشخص کند ، در خصوص این حقوق می توانید اقدام نمایید و در صورت عدم پرداخت همسر ایشان حکم جلب بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن معامله مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه در هر صورت قابل مطالبه است و زوج میتواند درخواست اعسار دهد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با توجه به اینکه طلاق به درخواست زوج هست باید تمام حقوق مالی زوجه از جمله مهریه را تادیه نماید تا دادگاه حکم طلاق صادر کند.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

باسلام
بله در صورت قطعیت حکم و اثبات ایسار ، ملزم به پرداخت یکجا خواهند شد در غیر اینصورت مطابق قانون محکومیتهای مالی محکوم به حبس خواهند شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بابت مهریه اقدام کنند و اگر این آقا مهریه را بپرداخت و اعسار هم نزد میتوانید جلب وی را یگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بازداشت صادر نمیشه چون موضوع کیفری و جرم نیست اما به علت عجزدر پرداخت 14 تا سکه دفعتاً واحده پس از قطعیت رای پرداخت مهریه می توان در اجرای احکام ایشان را به موجب ماده 2 قانون اجرای محکومیتهای مالی جلب نمود و در صورتی که نتواند اعسار و تقسیط مهریه را ثابت نماید تا پرداخت مهریه به زندان منتقل می شود

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
مهریه اقساط میشود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

ایشان در صورت طلاق باید مهریه وکلیه حقوق مالی را پرداخت کند مگر اینکه دادخواست اعسار بدهد که اثبات ان با خودش است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر زوج درخواست طلاق بدهد باید تمامی حق و حقوق زوجه را پرداخت نماید