مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی خارج استانی در آموزش و پرورش

خانوم بنده 11 ساله هنرآموز رسمی تامین اجتماعی آموزش و پرورش هست. به دلیل غیر بومی بودن 5 سال تعهد کاری داشته. 7 سال در استان فعالیت داشته. به دلیل انتقال کار بنده به تهران و البرز ایشان 6 سال در خواست انتقال دائم به البرز را داشته اند که در این مدت با انتقال موقتش موافقت می شد .امسال اما با توجیه اینکه ما نیرو نیاز داریم و اگر شما را انتقال دهیم دیگران هم در خواست جابجایی خواهد داشت با انتقال همسر بنده مخالفت شد. لازم به ذکر است ما فرزند دختر یک ساله داریم و انتقالی دیگر همکاران ایشان درون استانی بوده نه خارج استان.ضمنا همسر بنده کانسر پیشرفته تیروئید دارند که امسال اردیبهشت عمل کرده و تیر ماه در تنها مرکز هسته ای کشور بیمارستان شریعتی تهران ید درمانی کرده.
من می توانم انتقالی ایشان را با شکایت و پیگیری قانونی بگیرم ؟ و از افرادی که اسباب زحمت پریشان حالی جسمی و روحی همسرم شده اند شکایت کنم؟
از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم ، انشاالله خدا از شما راضی باشد.سلامتی شما را آرزومندم.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-باوجود یکسری شرایط می توانید این کار را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر شما شرایط انتقالی را طبق قانون داشته باشید و بدون دلیل مخالفت نمایند شما میتوانید شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدامات قانونی انجام دهید.