مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز قطع درخت

با سلام
در ملک مسکونی متعلق به اینجانب یک اصله درخت گردو قدیمی وجود دارد که بسیار قدیمی و کهنسال میباشد مالکیت این درخت برای چندین نفر میباشد که هر ساله در زمان برداشت محصول (گردو) به ملک متعلق به اینجانب مراجعه می نمایند و سهم گردو خود را برداشت می نمایند این درخت به دلیل کهنسال بودن و دارای شاخه و برگ های زیاد بوده و باعث مزاحمت برای اینجانب و همسایه های اطراف شده است و در چندین مورد به دلیل پوسیدگی شاخه های آن شکسته و روی خانه های همسایه ها و یا حصار ملک اینجانب افتاده و باعث تخریب شده است. در این زمینه استشهاد نیز تهیه شده است همچنین هر ساله در زمان برداشت محصول برای اینجانب نیز مزاحمت و زحمت مضاعف ایجاد میکنند . لذا میشود با درخواست جهت قطع درخت از مراجع قانونی و یا دادخواست از مراجع قضایی مجوز اخذ نمود؟ لطفا راهنمایی نمایید . با تشکر و سپاس فراوان
ضمنا تاکیید میگردد ملک مسکونی بوده و فقط یک اصله درخت گردو در محوطه وجود دارد .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید درخواست قطع درخت را به علت آسیب زدن ریشه های درخت به کاشی حیاط
و ... مطرح نمایید ولی باید جریمه آن را پرداخت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

روزنه یا شبکه باز شود همسایه حق منع او را ندارد ولی همسایه هم می‌تواند جلو روزنه و شبکه دیوار بکشد یا پرده ‌بیاویزد که مانع رؤیت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معذرت پاسخ اشتباهی برای این سوال ارسال شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
روزنه یا شبکه باز شود همسایه حق منع او را ندارد ولی همسایه هم می‌تواند جلو روزنه و شبکه دیوار بکشد یا پرده ‌بیاویزد که مانع رؤیت شود.