مشاوره حقوقی رایگان - دیه نقص عضو

باسلام و عرض ادب احتراما یکی از اقوام در آخر ماه صفر در کارگاه تراشکاری بر اثر حادثه انگشت اشاره نامبرده 1/5بند قطع می‌شود آیا باید جهت دریافت دیه شکایت نماید و تقریبا دیه او چقدر است ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بله باید شکایت کند.دیه طبق نظر پزشکی قانونی محاسبه میگردد

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام بدون شکایت هم دیه قابل پرداخت می باشد. باید با همکاری کارفرما در شرکت بیمه تشکیل پرونده گردد و پرداخت در مرحله بعد انجام می شود.
در خصوص میزان دیه نیز بسته به اینکه میزان تقصیر شخص زیان دیده چقدر باشد از دیه متعلقه به ایشان کم می شود. بازرس اداره کار باید در این خصوص اظهار نظر نموده و درصد تقصیر کلیه عوامل را تعیین نمایند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام جهت مطالعه دیه باید شکایت نمایند و طبق نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید ابتدا با گرفتن نامه از کلانتری ، به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان دیه را کارشناس تعیین میکند باید نامه پزشک قانونی ار کلانتری بگیرید و نزد کارشناس پزشکی قانونی برای تعییت دیه حاضر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید شکایت کنید تا به پزشکی قانونی ارجاع شوید و میزان دیه مشخص شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید شکایت کنید تقریبا بیست تومن میشه