مشاوره حقوقی رایگان - کالای خریداری شده توسط زوج

با سلام
همسرم دو کالای یخچال و تلویزیون را خریداری کردند که البته در سند ازدواج در قسمت شرایط ضمن عقد این دو کالا ذکر شده که ایشان باید تهیه می کردند. الان در هنگام جدایی آیا این دو کالا متعلق به ایشون میشه؟

پاسخ ها :

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
اگر قصد دارید که جهیزیه خود را استرداد نمایید معمولا بر حسب شرح اقلام مندرج در سیاهه جهیزیه این مورد اجرا می شود.
اگر سیاهیه تهیه نشده و برای طرح دعوا لیست تنظیم شده و اقلامی علاوه بر آنچه که به عنوان جهیزیه تهیه شده هم در لیست مندرج نمودین در صورتیکه زوج به بردن اون اقلام توسط شما اعتراضی نداشته باشد هیچ مشکلی نیست و می توانید استرداد نمایید. مگر اینکه زوج اعلام کند این اقلام توسط خودش خریداری شده است و شما حق بردن آنها را ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این اقلام هم طبق لیست متعلق به شماست هر چند ایشان برگه خرید داشته باشد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

حتی اگر ایشون خرید کرده باشن ولی در سیاهه شما متعلق به شما باشد خیر نمیتونن بگیرن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معمولاً در عرف جامعه آن است که چند قلم از کالا به عنوان لیست جهیزیه توسط زوج تهیه و به خانواده زوجه تحویل می گردد و طبق رویه قضایی با توجه به اینکه این اقلام توسط زوج خریداری گردیده است اصولاً به زوج مسترد میگردد و جزء لیست سیاهه نخواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورتي كه خريد وسايل توسط ايشون اثبات بشه بله متعلق به ايشون هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ایشان خریداری کردند و در سیاهه اموال شماست و ایشان امضاء کردند متعلق به شماست والا صرف اینکه ایشان در شرایط ضمن عقد خریدش بر عهده ایشان بوده دلیل بر مالکیت شما نمیشود.