مشاوره حقوقی رایگان - جراحت حین کار در طفولیت و امکان شکایت پس از چندین سال

باسلام ووقت بخیر خدمت کارشناسان محترم.احتراما به استحضار میرساند بنده جوانی 35ساله هستم و در زمان طفولیت حدود15یا16سالگی بصورت پاره وقت داخل مغازه یکی ازهمسایگان مشغول طباخی وکبابی بودم وشب نیمه شعبان اونسال من راگذاشت پشت چرخ گوشت صنعتی وموقع چرخ گوشت از ناحیه انگشت سبابه وانگشت انگشتری بندهای اول دچارجراحت شدید و جراحی شدم ناخن ها را دارم ولی از پشت بندهاش نیست وبچه بودم کسی شکایت نکرد الان بعد18سال که خودم عقلم رسیده چطوری میتونم مدعی خسارتت بشم بنحوی که صاحبکارم با پرروگی هزینه جراحی راهم از خانواده ام گرفت و تا دو روز که مرخص بشم از خانواده ام حادثه و بستری بودنم را پنهان کرده بود ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً این گونه جرائم جرایم قابل گذشت می باشد در جرایم قابل گذشت طبق قانون مجازات اسلامی ظرف یکسال بایستی شکایت خود را مطرح نمایید و با توجه به مدت زمان طولانی در این خصوص شکایت شما غیر قابل استماع می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه دیه از کارفرما را نمایید ولی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید شکایت کنید و مطالبه دیه نمایید منتها بعد از گذشت سالهای زیاد اثباتش مشکل است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شکایت خود را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید.