مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت چک برگشتی

با سلام. مدتی پیش خودرویی داشتم با خودرو‌ دیگری معاوضه کردم و قولنامه دستی نوشتم و تعویض پلاک نکردم ماشین به علت چک برگشتی صاحب پلاک توقیف شد اعتراض ثالث گذاشتم و الان مدت 5 ماهه گذشته و حکم صادر نشده تاریخ قولنامه قبل از توقیف هست و بنده ماشین رو بیمه کردم به نام خودمم هست ولی بعد از تاریخ توقیف هست و برگ پارکینک ب نام خودم هست
شاکی ادعا کرده که قولنامه صوری هست ایا ممکن هست خودرو مزایده شود ؟ ممنون میشم جواب بدین با تشکر

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

با دستور شعبه قولنامه برای مشخص شدن تاریخ انعقاد به کارشناسی ارجاع می‌شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالش هست . شما می بایست ابتدا تاریخ مالکیت خود را در دادگاه اثبات نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما بایستی مالکیت خورار اثبات نمایید بهتر است از طریق سامانه ومشاورتلفنی در ارتباط باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می بایست ابتدا تاریخ مالکیت خود را در دادگاه اثبات نمایید