مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاريه / اخطاريه تعيین مهلت جهت انجام كاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

دعوي …. به طرفيت … مبني بر مطالبه مهريه

با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ ميگردد ظرف مهلت مقرر ( ١٠ روز ) اقدام ، در غير اين صورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد

ميخواستم بدونم كه حضور من به عنوان دعوي لازم هست ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظاهرا جلسه رسیدگی نیست و مرجله اجرای حکم است که ظرف ده روز باید پرداخت کنید والا حکم جلب شما صادر می شود .