مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب حقوقی

باسلام و خسته نباشید
من یه حکم جلب به مبلغ 65 میلیون داشتم که بعد از دوسال تونستم طرف پیدا کرده و حدود 15 میلیون نقد دریافت کردم و پنچ تا سفته ده میلیونی که هر سه ماه باید پرداخت میشد که این توافق بصورت صورت جلسه مکتوب کردیم و دوتا شاهد هم امضا کردن ، دوتا نکته در صورت جلسه وجود داره که یکیش اینکه تا پایان مدت صورت جلسه که میشه اخرین تاریخ سفته بنده حق جلب ندارم و نکته دوم اینکه چون من میدونستم احتمال داره طرفم سفته ها رو در تاریخ سفته ها پرداخت نکنه در صورت جلسه نوشتم که اگر سفته ها در تاریخ معین شده پاس نشود تمامی مبالغ پرداختی بعنوان خسارت محاسبه میشود و حکم جلب بقوت خود باقی است و الان ایشان از چهارتا سفته فقط دوتا رو پرداخت کرده ، من الان میتونم جلبشون کنم و درخواست کل مبلغ بکنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام متن صورتجلسه باید مطالعه شود تا اظهارنظر دقیقی صورت بگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در اجرای احکام صورت جلسه نوشته و صلح کرده اید حق جلب ندارید دوباره باید دادخواست مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید ایشان را جلب نمایید
ولی در مورد خسارت تاخیر ، باید مفاد قرارداد مطالعه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه باید مجدد به شما حکم جلب بدهد و به تراضی شما مربوط نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که قبلا اعلام گذشت نکردهاید می توانید.