مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ضرب و جرح

سلام، حدود 6ماه هستش که خانمم با بحثی که با من داشتن بی خبر از خانه من رفته به خانه پدرش. و از من شکایت کرده بابت اینکه من او را زدم. و من هم دخترم را که 16سال سن دارد از اول بحث تا اخر کنار ما بوده رو به دادسرا بردم که شهادت داد من او را نزدم. و 5نفر دیگ رهم هستش که شهادت میدهند من او را نزدم همچنین در کلانتری هم من به هیچ وجه
قبول نکردم که من زدم و نوشتم و تحویل مامور کلانتری دادم. مطمئنم مامور کلانتری پول گرفته و اظهار من رو عوض یا به نفع خانمم نوشته . . ولی دادگاه حکم به دیه داده است بدون اینکه یکبار من را احضار کند و حرفه من را بشنود رای قطعی به دیه داده است.
لطفا راهنمای کنید چیکار باید کرد.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونبن اعاده دادرسی کنین طبق ماده 474

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جرائم مستلزم پرداخت دیه یا ارش، در صورتی که میزان یا جمع آنها کمتر از یک دهم دیه کامل باشد قطعی است وغیر قابل اعتراض

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر شما احضار نشده اید درخواست واخواهی بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتواند در فرجه قانوني اعتراض كنيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر غیابی است می توانید اعتراض کنید در غیر اینصورت امکان اعتراض وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت غیابی بودن می توانید اعتراض نمایید