مشاوره حقوقی رایگان - دعوا ساختگی همسر

با سلام بنده با خانومم سر حرف نیومدن به همراهم خانه را ترک کردم و بعد بیست دقیقه بازگشتم داداشم من رو کار داشت به درب خانه ی من امده بودن و من رسید بودم دیدم خانومه بنده لباس پوشیده و بابای همسرم رسید و خودشو انداخت رو زمین پدر خانومم دید اینکار داره میکنه زنگ زد 115 و امد و بعد معاینه گفتن مشکلی نداره و ما نمیبریمش بعد از پدر خانومم همسر من را بلند کرد و همینجور که فشارش میداد و دست هایش را میکشید از فاصله نیم متری خانومم را پرت کرد و دو تا شاهد گواه ماجرا بودن که چجوری بلندش میکرد و میکشی او را و به زمین می انداخت و بعد با 115 به زور رفتن الان فهمیدم که نامه پزشک قانونی گرفتن و ضربه به سر و کبودی نوشته شده و من نامه اورژانس که شرایط بیمار داخلش درج هست گرفتم هیچ مشکلی ندارد و داخل برگه فقط چون سر صدا میداد نوشته نیاز به مشاوره از قبل هم من رو چنگ میزد به نقاط حساس بدنم میزد بند دست به او هم بلند نکردم حتی الان دادگاه باید برم با نامه اورژانس و دوتا شاهد بیگناهی من ثابت میشه زندگیمو دوست دارم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام ایشان به عنوان مدعی باید بتوانند ادعای خود را اثبات کنند صرف نامه پزشکی قانونی نمی‌توانند مگر شهودی معرفی کنند می توانید شهود را جرح کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی ایشان به عنوان شاکی موظف به ارایه ادله اثبات می باشند با معرفی دو شاهد خود و صورتجلسه اوژانس درمقابل اتهام انتسابی دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی ندارد شاکی باید دلایل و مستندات خود را ارائه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسی که ادعایی را مطرح می‌کند باید دلیل کافی برای اثبات آن ارائه دهد از جمله شهود و یا فیلم دوربین مداربسته و غیره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده های خانواده بهتر است در ابتدا با مشاورین خانواده صحبت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزییات موضوع است