مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح زوجه

من با خانمم دعوام شد او را هل دادم خورد ب کمد رفته دکترنامه گرفته و حالا شنیدم از من شکایت کرده چطور ثابت کنم ی اتفاق بوده و من نخواستم اتفاقی براش بیفته واینکا من شهرستان هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه جرم محقق شده است
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دادگاه حاضر شوید و از خود دفاع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه جرم محرز است
می توانید از خودتان دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعا اتفاق بوده می توانید کلا موضوع را انکار کنید که در این صورت زوجه به راحتی نمی تواند ادعای خود را ثابت کند و اگر دلیلی ارائه ندهد ممکن است شکایت وی رد بشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید دیه پرداخت شود. رضایت شاکی را اخذ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در هر حالتی ، شما باید دیه جراحات را پرداخت نمایید