مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات قانونی دوران عقد

ایا پدر دختر اجازه دارد مانع امدن دخترش به خانه همسرش شود ( در دوران عقد ) هنوز عروسی گرفته نشده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر بخواهد می تواند بدون اجازه پدر به منزل شوهرش برود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خطبه عقد قرائت شده عملاً دو طرف رابطه زوجیت ایجاد گردیده است لذا مانع تراشی در این خصوص ناصواب می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دختر خودش تمایل دارد پدر نباید مانع شود چون علقه زوجیت بسته شده

یک وکیل

خیر اجاره ندارد ممانعت کند عروسی صرفا تشریفات هست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

خیر اجاره ندارد ممانعت کند عروسی صرفا تشریفات هست در بعد از عقد اجازه از پدر صرفا اخلاقی است