مشاوره حقوقی رایگان - دوران عقد

با سلام من پنج ماهه تو عقدم و پدر زن ندارم و مادر زنم تعیین میکند کی ما بریم بیرون و کی بیایم خونه همدیگه و میگه کم برید بیرون و کم بیاین خونه همدیگه و مارو اذیت می‌کنه میخاستم ببینم آیا مجاز به این کار هستند؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام به نظر باید قدر وجود مادری که ملاحظه برخی امور قبل از عروسی و مستقِ شدن فرزندشو میکنه باید بیشتر دونست.