مشاوره حقوقی رایگان - تعیین سهم زمین کشاورزی

با سلام از پدرم در سال 50 سند زمین کشاورزی دارم که 200 سهم از 40000متر زمین کشاورزی به پدرم فروخته شده الان چند متر برای پدرم هست؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام نیاز به بررسی دارد که این 40000متر به چند سهم تقسیم شده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام از کارشناس ثبتی سوال نمایید ضمن اینکه نیاز به بررسی داردکه این 40000متر ، به چند قسمت تقسیم شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از کارشناس مربوطه ثبتی جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تعیین واحد سهم به واحد متر ، باید توسط کارشناس اداره ثبت ، با توجه به تعداد
سهام و تعداد سهامداران انجام بشود