مشاوره حقوقی رایگان - منظور از سهم

شخصی 70 سهم از 205 سهم را دارا میباشد یعنی دقیقا چندهکتار زمین دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میزان کل زمین را ننوشتید چطور میشود محاسبه کرد تقریبا یک سوم زمین میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید متراژ کل اراضی مشخص باشد تا متراژ 70 سهم مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مشخص کنید که هر سهم چند متر است.
با این شرایط امکان محاسبه وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سهم بستگی به این دارد که هر سهم چه مقدار باشد و چند متر باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یعنی حدود یک سوم از از کل آن زمین شما قید نکردید کل زمین چه میزان است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر سهم چند متر است ؟! بدون جواب دادن به این سوال نمی توان بیان کرد که دقیقا چند هکتار است . بنابراین سوال شما به طور مبهم و ناقص بیان شده است .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام متراژ کل زمین باید مشخص باشد تا 70 سهم معین شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای محاسبه مساحت زمین نیاز به داشتن اطلاعات دیگری مانند میزان سهم هر هکتار زمین می‌باشد.