مشاوره حقوقی رایگان - فعال کردن غیر قانونی سیم کارت

سلام خسته نباشید..ببخشید من تازه متوجه شدم یه نفر با کد ملی من پانزده ساله یه سیم کارت همراه اول خریده ..یه بار مسدودش کردم ولی یه ساعت بعدش دوباره غیر قانونی وصلش کرد..زنگ هم میزنم بهش اصلا همکاری نمیکنه باهام..تکلیف من چیه..تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به مخابرات مراجعه و درخواست مسدودی سیم کارت را نمایید یا شکایت نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مخابرات و اپراتور مربوطه پیگیری کنید.