مشاوره حقوقی رایگان - نامه بازرس اداره کار

با سلام و درود . پس از تاییده فرم شماره یک سختی کار کارفرما نسبت به رای اعتراض زد که در کمیته بدوی مورد تایید قرار گرفت. پس از اعتراض به دیوان عدالت اداری در جوابیه اعتراض ذکر گردیده که مشاغل مورد ادعا و شرح وظايف شاکی مورد بررسی کارشناسان بهداشت حرفه ای و بازرس کار قرار گرفت که پس از اندازه گيری ميزان آلايندگی و حدود تماس ، ميزان سختی کار کمتر از حد مجاز تعيين گرديده و به لحاظ فقدان عوامل زيان بار بيش از حد مجاز استاندارد ، مشاغل اینجانب بعنوان سخت و زيان آور مورد تأييد کميته مزبور قرار نگرفته و تقاضای رد خواسته اینجانب را دادند. 1- اگر کارشناسی بازرس اداره کار و بهداشت حرفه ای میزان عوامل زیان اور را کمتر از حد مجاز اعلام کردن پس چرا با فرم شماره یک موافقت شده . 2-پس از رای دیوان و مراجعه جهت صحت گزارش بازرس اداره کار و بهداشت اعلام کردند که عوامل زیان اور را از حد نرمال بالاتر زدند و حتی استرس هم اضافه کردندچون کار در فولاد شامل تمامی عوامل زیان اور هست.
اما از دادن نتیجه تست الایندگی و برگه کارشناسی جهت شکایت مجدد در زمان تعیین شده دیوان امتناع میکنند . لطف کنید راهنمایی کنید چگونه و از طریق کدام ارگان میتوانم پیگیری کنم . چون به نظر میرسد که بین اداره کار استان با کارفرما توانی شده زیرا به گفته بازرس اداره کار و بهداشت در رابطه با عوامل سختی کار درست کارشناسی شده و جای تعجب دارد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید اسناد شما
مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت پاسخ اصولی نیاز به بررسی مدارک است اما درکل حق اعتراض به رای را دارید.