مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

باسلام من بایک زن مطلقه دوست شدم وقول داده که محرم من بشه واز من پول گرفته ودروغ گفته وپس از مدتی به من گفته من سرطان رحم دارم به دروغ وبا احساسات من بازی کرده حتی باعث شده من عصبی شم والانم تحت درمانم ودارویهای اعصاب استفاده میکنم چطور می تونم حقمو بگیرم حدودا 8میلیون میشود که با اپلیکیشن آپ واریز کردم رسید شم موجوده ممنون میشم اگه کمکم کنید

پاسخ ها :

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

دادخواست مطالبه وجه داده و پول خود بعلاوه خسارت تأخیر تادیه و هزینه دادرسی را در دادخواست قید نمایید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهارنامه بدید ومطالبه طلب بزنید