مشاوره حقوقی رایگان - کسری ملک مسکونی

با سلام بنده یک باب منزل مسکونی قولنامه ای به متراژ 40 متر خریدم بعد فهمیدم 32 متره کاری نکردم
و خودم این ملک را باز به اسم 40 متر فروختم حالا خریدار فهمیده که 40 متر نیست میگه شکایت میکنم
تو قولنامم بنگاهی مثل بنگاهی ای که من خریدم نوشته طبق قولنامه قبلی حدود 40 متر
پولشم کامل گرفتم تموم شده
حالا اگه شکایت کنه چطوری میشه
ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر نوشته شده از قرار متری فلان مبلغ در صورت کسری خریدار میتواند ما به التفاوت را دریافت کند .ولی اکر نوشته باشید چهل متر فلان مبلغ دیگه خریدار نمیواند کسری جبران کند