مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات دادورز

با سلام و خداقوت
مامور اجرا در روز اجرای حکم تخلیه در صورتجلسه تنظیمی ‌که قرار بر این شد که اموال موجود در ملک را به دست امین اموال بسپارند کوتاهی نموده و فقط چهار قلم از 50 قلم موجود را در صورتجلسه ذکر کرده و امین نیز از این موضوع سواستفاده نموده و الباقی اموالی را که نوشته نشده را به سرقت برده است
حالا بنده جهت مجازات دادورز چگونه و از چه مرجعی میتوانم به نتیجه برسم؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام اولا بار اثبات تخلف بعهده شما است واگر دلائل کافی بر احراز موضوع در دست دارید ودادورز اجرای احکام تخلف نموده است از طریق حفاظت اطلاعات دادگستری ودرصورتی که اجرای قرار توسط ضابطین که همان مامور اجرا از نیروهای نیروی انتظامی بوده از طریق بازررسی ورسیدگی به شکایات نیرو انتظامی که همان تلفن 197 می باشد اقدام کنید موفق باشید