مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دادورز و قاضی اجرای احکام مدنی

با سلام و عرض خدا قوت
احتراماً دادورز و قاضی اجرای احکام مدنی بدون توجه به مفاد قرارداد منعقد شده استنادی شاکی انتقال سند رسمی منوط به پرداخت الباقی ثمن بوده لکن بدون دریافت و تودیع الباقیثمن به طور قهری اقدام به انتقال سند به نام شاکی نموده اند لذا تقاضای راهنمایی و نحوه شکایت از قاضی و دادورز اجرای احکام تحت تمناست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در دادنامه صادر تنظیم سند موکول به پرداخت ثمن بوده تخلف صورت گرفته است در غیر اینصورت خیر