مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت اپارتمان

من درتاریخ 90/10/19یک واحد در تبریز اپارتمان پیش فروش معامله کردم که کلیه مبلغ اپارتمان تاریخ 92/10/30 بخاطر خلافی اپارتمان یک طبقه اضافه کرده بود پرونده به ماده صد انتقال یافت درآن زمان قیمت ملک در قولنامه رسمی ذکر شده و بعد گذشت سه سال از معامله فروشنده فوت کرده بعد از اینکه وراث خلافی را بر طرف کردن متراژ اپارتمان با بالکن 112 متر درآمده و ملک مورد نظر 105 متر در قولنامه می باشد الان وراث سند را اماده کرده اند و میگویند باید هفت متر اضافه را با قیمت امروز حساب کنید در زمان تنظیم قولنامه در بنگاه کلیه مبلغ ملک داده شده الان طبق قانو ن چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مبلغ به قیمت زمان معامله به فروشنده پرداخت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بایستی قیمت مساحت اضافه به قیمت زمان انعقاد قرارداد پرداخت شود.بهتر است وکیل انتخاب نمایید از طریق سامانه در ارتباط باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص متراژ اضافه اگر در مبایعه نامه شما شروطی در این خصوص وجود داشته باشدبرطبق در همان توافق حاصل خواهد شد و در صورت عدم شرط و عدم تراضی در این خصوص بایستی بر مبنای زمان معامله محاسبه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبلغ اضافه متراژ باید به نرخ روز پرداخت بشه مگر اینکه در قرارداد نحوه پرداخت پیش بینی شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیرررر قیمت 7 متر اضافی ، باید طبق قیمت مندرج در مبایعه نامه پرداخت بشود زیرا خود فروشنده نتوانسته سند را در این مدت انتقال بدهد
و میتوانید شکایت نمایید و