مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در سند مالکیت آپارتمان

با سلام
در سند های ملکی واحد های آپارتمان طبقات اشتباه درج شده، به صورتی که طبقه 3 ، 2 و طبقه دوم ، یکم و طبقه 1، همکف درج شده. الان 5 واحد از 6 واحد آپارتمان اعلام آمادگی کرده اند برای اصلاح، اما اداره ثبت اسناد حضور مالکین هر 6 واحد را شرط اصلاح اسناد اعلام کرده. خواستم ببینم راهی برای اصلاح 5 واحد بدون حضور واحد ششم وجود داره؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تمام واحد ها همکاری نکنند راهش اعلام گزارش به اداره ثبت و درخواست طرح در هیات نظارت استان و اصلاح پایان کار ـ اصلاح سند ـ اصلاح صورتمجلس تفکیکی است