مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت آپارتمان

پدرم سال 91 با بخشی از پول خودش و پول من یک آپارتمان برای اینجانب خریداری کرد که قرارداد فروشش به نام من هست بخشی از واریزی ها هم به نام بنده هست، منتهی بدلیل اینکه اون زمان مجرد بودم و نمیتونستم وام مسکن بگیریم خواهرم وام را گرفتن در واقع الان وام به نام اونهاست و از انتقال وام سرباز زده ... با وجود اینکه شرکت فروشنده قرارداد صوری را به نام خواهرم به بانک تنظیم و ارسال کرده و او را مالک معرفی کرده، الان خواهرم‌ میتونه ادعای مالکیت بکنه؟ لطفا راهنمایی کنید. سند به نام چه کسی صادر میشه!!!!

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام با توجه به قرارداد منعقده با خواهر این امکان برای ایشان وجود دارد و شما باید صوری بودن معامله را اثبات کنید .