مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه حکم اداره کار

سلام . من از اداره کار حکم اجراییه گرفتم و به دفتر خدمات قضایی بردم یک جلسه هم طبق ادرسی که واسم ابلاغیه شد به اجرای احکام دادگستری رفتم. اگه درخواست توقیف اموال و حساب بگیرم به پولم میرسم ؟ینی از حسابشون مبلغی که بدهکارن رو برداشت میکنن واسم یا مراحل دیگه ای داره؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هر مالی از محکوم علیه اعم از حساب بانکی و یا طلب نزد اشخاص ثالث و ... قابل وصول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجرای احکام اینکار را انجام خواهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله اجرای احکام انجام خواهد داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبلغی در حساب ایشان باشد توقیف خواهد شد و به شما داده خواهد شد