مشاوره حقوقی رایگان - قفل در عوض کردن توسط شوهر

شوهرم تلفنی مرا از خونه بیرون کرد وقتی هم به خانه مراجعه کردیم قفل در عوض کرده بود. الان ده روز خونه مادرم هستم که هیچ سراغی از من و بچه ام نگرفته. خیلی عصبی و بددهن و پرخاشگر. لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما چه تصمیمی دارید تا براساس آن راهنمایی شوید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا باید صورتجلسه نمایید تا بتوانید استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به خانه برویدبه پلیس 110 تماس بگیرید تا تعویض قفل صورتجلسه شودبرای دعواهای احتمالی بعدی مثل‌ عدم تمکین و...لازم میشود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد اقدامات متعددي انجام دهيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید سپس با عنوان ترک انفاق شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت قفل بودن درب باید با 110 هماهنگ تا صورتجلسه آن تنظیم گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با 110 تماس بگیرید تا قفل بودن در را صورتجلسه نماید تا برای مراحل بعدی کار گشا باشد دعاوی زیادی را می توان بر علیه ایشان مطرح نمود که مهمترین آن ترک انفاق کیفری میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با 110 تماس بگیرید تاتعویض قفل درب را صورتجلسه نماید
حقوق مالی خودرا مطالبه نمایید
نسبت به ترک انفاق شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما تعویض قفل را توسط پلیس صورتجلسه کنید خیلی مهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به درب منزل مراجعه نمایید و به پلیس 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه بشود