مشاوره حقوقی رایگان - اصول عقدنامه

با سلام و خسته نباشید.
بنده 2 سال قبل بدون رضایت پدرم و نامه از مراجع تقلید با اقایی صیغه عقد دائم امضا کردیم که در دفترچه امضا ایشان خط خطی بود. بعد از 2 ماه پدرم راضی به ازدواج ما شدند و ما برای ثبت ازدواج با پدرم مجددا به محضر مراجعه کردیم. امضا عقدنامه همسرم با امضا قبلی متفاوت بود. الان ایشون برای بنده دادخواستی دادن که توی این دادخواست کلا امضاشون با تمام این امضاها متفاوت هست. راهی هست که من بتونم ازش استفاده کنم و ایشون مجازاتی دارن؟ خواهشا جواب بدید. در شرایط بسیار بدی گیر کرده ام. ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام سوال شما مبهم است
ولی تغییر امضا به تنهایی جرم نیست مگر در اوراقی جعل کرده باشند
در دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متفاوت بودن امضا به معنای جعل و تحقق رفتار مجرمانه نیست وقتی خود شخص امضا کرده و قبول دارد مشکلی ایجاد نخواهد شد