مشاوره حقوقی رایگان - هزینه و زمان فرایند اثبات نسب

باسلام، محبت بفرمایید در خصوص هزینه و زمان انجام یک اثبات نسب که که جد اعلی فاقد هویت سجلدی می باشد را اعلام نمایید
باسپاس

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به بخش انتخاب وکیل مراجعه فرمایید.یااللع

یک وکیل

سلام " برای مدت زمان دادرسی ، مدت خاصی در قانون توسط قانونگذار پیش بینی نشده و با توجه به محتویات پرونده به نظر قاضی رسیدگی کننده بستگی دارد و اما در خصوص حق الوکاله وکیل که معمولا بر اساس قرارداد تعیین و توافق می شود چونکه جنبه دو طرفه (بین وکیل و موکل) دارد و محرمانه است لذا اعلام و اعلان عمومی نمی شود و می بایست حضورا مشاوره و پاسخ دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در خصوص زمان دعوی که به هیچ عنوان قابل پیش بینی نمیباشد و با توجه به تعداد پرونده های موجود در شعبه و سایر عوامل و نظر قاضی رسیدگی کننده زمان متغیر میباشد
اما در خصوص هزینه مشخص نفرمودید منظورتون هزینه طرح دعویست یا هزینه حق الوکاله

یک وکیل

بهتر است با بنده یا همکاران تماس بگیرید چرا که هزینه توافقی تعیین می گردد اما برای تعیین مدت زمان نمی توان نظری داد چون بستگی به تعداد پرونده های هر شعبه بستگی دارد و این مورد از اختیار وکیل خارج است.

یک وکیل

با سلام در مورد اثبات نسب و یا هر دعوای حقوقی دیگر امکان ذکر زمان دقیق پروسه دادگاه وجود ندارد و می تواند تا سه سال متغیر باشد.در مورد هزینه ها ی حق الوکاله نیز توافق موکل و وکیل ملاک است.