مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

همسرم با فریب و حیله و بدون اطلاع بنده حکم الزام به تمکین علیه من گرفتند و من بعد از اتمام مهلت 20 روزه اعتراض متوجه شدم.
که اعاده دادرسی هم دادم و رد شد و الان اعتراض زدم.
طی این 4 ماه بیماری و مشکلات بارداری که منزل پدرم و تحت مراقبت مادرم بودم همسرم این رای رو علیه من گرفتند. منم رفتم شکایت نفقه کردم. ایشون مدعی شدند چون من تمکین نکردم و رای علیه من صادر شده نفقه به من تعلق نمیگیره
خواستم ببینم با توجه به اینکه ایشون هنوز اجرائیه ای برای رای صادر نکردند و مستقیم درخواست تجویز ازدواج مجدد دادند و با توجه به اینکه بنده طی لایحه ای امادگی خود را جهت تمکین اعلام نمودم:
1- ایا گواهی ازدواج مجدد برای همسرم صادر میشه؟
2-ایا در این 4 ماه به من نفقه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای عدم تمکین شما برای این چهار ماه قطعی شده نفقه در این مدت به شما تعلق نمیگیرد از زمانی که امادگی خود را اعلام کردید مستحق نفقه هستیدوگواهی ازدواج صادر نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر نفقه معوقه شامل شما میشود
و ممکن است حکم تجویز ازدواج مجدد صادر بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثر حکم تمکین نسبت به آینده است نه به گذشته میزان نفقه گذشته شما باید پرداخت گردد در خصوص ازدواج مجدد نیز محتمل است که تجویز ازدواج مجدد و ازطریق دادگاه صادر گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه آمادگی خود را برای تمکین اعلام کنید.