مشاوره حقوقی رایگان - نوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

نوع علت حضور: استماع گواهی گواهان
لطفا بفرمایید این به چه معناست
یک ماه پیش از یک نیسانی که برنج آورده بود خرید کردم و خودم مغازه برنج فروشی دارم بعد یک هفته چند نفری امدن در مغازه و پرسیدن از ما کلاهبرداری شده و اینجا برنج خالی کردن منم گفتم منم خریدم و فیش واریز پول نشون دادم حالا این بلاغیه بعد یک ماه برام امده. دادگاه عمومی دادسرای مازندرانه خودم تهران هستم مشکلی پیش میاد اگه به دادگاه نرم ؟ و آیا لازمه برم و ضامن ببرم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باید حاضر بشید البته معمولا وقتی آدرس مشتکی عنه شهر دیگری است نیابت قضایی صادر میشه در هر صورت ضامن همراهتان باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید در مرجع قضایی حاضر و از خود دفاع نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید حاضر شوید احتمالا شما را به عنوان مطلع احضار کردن.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به دادگاه مراجعه نمایید
احضار شما به عنوان مطلع است
و قاضی فقط قصد پرسیدن سوال از شما دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شخصاً یا از طریق وکیل موضوع را پیگیر باشید.