مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی پا حین کار

سلام پدر من حین کا برای شرکت دولتی هنگام پیاده شدن از خودرو سنگین دچار حادثه و شکستگی پا میشود حال سوال بنده از شما عزیزان ایا بنده برای دریافت دیه باید شکایت کنم
اگر پاسخ صحیح است از چه کسی شکایت کنم بیمه یا شرکت؟
شرکت الان خودشو کاملا کنار کشیده و میگه به من ربطی نداره من براش بیمه رد کردم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکایت کنید از شرکت و کارفرما و بازرس اداره کار مقصر را مشخص میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شرکت باید مطالبه دیه کرد.
( البته اگر طبق بازرس اداره کار حادثه ناشی ا ز کار محسوب شود)

1-مراجعه حادثه دیده به مراجع قضایی انتظامی برای طرح شکوائیه یا دادخواست
2-بررسی شکوائیه حادثه دیده یا اولیای دم توسط مقام محترم قضایی و انتظامی.
3-مراجعه حادثه دیده یا اولیای دم به کلانتری جهت تشکیل پرونده و اخذ نظریه از ادارات کار و امور اجتماعی و پزشکی قانونی
4-مراجعه حادثه دیده به واحد بازرسی کار اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان و ارائه نامه کلانتری جهت مطالعه پرونده و بررسی صحنه حادثه و ثبت اظهارات شهود به منظور تهیه گزارش حادثه توسط بازرس کار
5- تحویل گزارش حادثه از سوی اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان به کلانتری، به منظور ارجاع به مرجع قضایی برای ابلاغ نظریه بازرس کار به اصحاب پرونده وصدور رای.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت قانونی انجام دهید.