مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده واتساپ

سلام . وقت شما بخیر .
در محل کار یکی از همکاران واتساپشون را به سیستم کامپیوتر وصل کردند و فراموش کردن که قطع کنند. همکار بعدی واتساپ ایشون را مکالماتشون را خوندن که بر علیه من و چند نفر دیگر بوده و پرینت از مکالماتشون تهیه کردن . آیا همکار اول می تونه شکایت کنند که چرا کسی سر سیستم به واتساپشون دسترسی داشته ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون رمز و محافظت امنیتی برای اطلاعاتش در سیستم نگذاشته و بی مبالاتی کرده مشمول جرم رایانه ای مربوط در قانون نمیشود

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
نیاز به توضیح و بررسی دقیق تر دارد اما ممکن است بتواند مطابق قانون‌جرائم‌رایانه ای از ایشان‌شکایت کند در صورت نیاز به مشاوره و بررسی دقیق تراز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید درخدمتتون هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.