مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریمکالمات

سلام وقتتون بخیر..
ببخشید نامزد من گفته توسط هکر ریزمکالمات واتساپ و پیامک دوسال پیش من رو درآورده و ب صورت پی دی اف روی لب تاپش داره و قابل سرچ هست.. خط بنام خودمه..
میتونم جایی برم ک مشخص بشه ایشون راست گفتن یا نه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
جهت دریافت پرینت ریز مکالمات سیم کارت های همراه اول با مراجعه به مراکز تلفن ثابت باجه همراه اول در تهران و ادارات مشترکین در سایر استانها می توانید پرینت مکالمات خود را دریافت کنید.

پرینت ریز مکالمات فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب می باشد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خط ب نام شماست میتوانید از دفاتر پیشخوان و خدمات اوپراتور استعلام و پرینت بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 100 درصد دروغ میگوید
و مطلقا امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قابل استعلام نیست.
به نظر بنده ادعای نامزد شما صحت ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به متخصصان رشته آی تی و کامپیوتر مراجعه نمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام به متخصص کامپیوتروفضای مجازی مراجعه شود
این اتفاق به نظربنده امکانپذیرنیست نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام امکانپذیر نیست در صورت نیاز به مشاوره تماس,بگیرید