مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

سلام الان مدت 15 روز است که خانومم منزل را ترک کرده و پسر یکسال و نیم ام را با خود به منزل پدرش برده نتوانستم و نگذاشتن که پسرم را ببینم در اخرین تماس هم فحاشی و تهدید کردن تورو بخدا کمک کنین باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین شکایت مطرح کنین در دادگاه خانواده جهت ملاقات فرزند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تمکین و بازگشت به زندگی مشترک و دادخواستی نیز در خصوص تعیین ملاقات طفل و دستور موقت فوری بر ملاقات طفل را درخواست نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد دادخواست الزام به تمكين بدهيد و در مورد فرزندتون هم ميتونيد درخواست دستور موقت نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ملاقات فرزند بدهید و بدوا درخواست دستور موقت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بابت توهین می توانید شکایت نمایید و دادخواست ملاقات دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با گفتگو ، مشکل خود را حل نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ملاقات فرزند بدهید و بدوا درخواست دستور موقت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بهتر است باسازش و مصالحه ، مشکل خود را حل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تمکین و دادخواستی نیز در خصوص تعیین ملاقات طفل و دستور موقت فوری بر ملاقات طفل را درخواست نمایید