مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

آقایی از همسرش در عقد موقت صاحب فرزند دوقلو میشود ناگفته نماند که فرزند متولد شده تخمک اهدایی میباشد ولی به خاطر بعضی اختلافات از بدو تولد تاکنون مادر فرزندان مانع از ملاقات پدر با فرزندان خود گشته هم اکنون دوقلوها 9 ماهه هستن و طی دادخواستی که به دادگاه ارائه شده مبنی بر ملاقات فرزند هم اکنون زمان ملاقات معین شده خواستم بدونم مجازات این خانونم مبنی بر این که تا به حال مانع ملاقات شده و طی پیامکهایی که ارسال میکنه نظرش برهمین هست که بازهم مانع شود با این که قانون این اجازه رونمیده چی هست وچه زمانی اقا می توانند درخواست لغو حضانت از مادر کنن و چون هنوز هیچ یک از اعضای خانواده فرزندان را ندیدن و آقا و خانوم در دوشهر مختلف هستن چه زمانی آقا میتواند فرزندان را با خودش به محل زندگیش ببرد

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
مجازات ایشان به دلیل ممانعت از ملاقات طفل جزای نقدی می باشد. در صورت تکرار ممانعت و محکومین امکان سلب حصانت و یا تعیین ناظر وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق حضانت بعد از سن 7 سالگی با پدر است . مادر تاقبل ان میتواند فرزندان را محافظت کند ولی پدر حق دارد که برای ملاقات هفتگی مراجعه کند جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ممانعت از ملاقات اطفال دارای جنبه کیفری بوده وجریمه نقدی بنفع دولت است ودر صورت تکرار میتواند از موارد سلب حصانت وی تلقی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ممانعت از ملاقات اطفال دارای جنبه کیفری بوده وجریمه نقدی بنفع دولت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از سن 7 سالگی حضانت با پدر است . عدم تحویل فرزند برای ملاقات مجازات دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت تا 7 سال با مادر است
در صورت تعیین ملاقات و ممانعت مجازات جزای نقدی می باشد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

دادخواست فعلی شما صرفا منجر به تعیین زمان جهت ملاقات است . در صورت ممانعت مادر از ملاقات بعد از صدور حکم ، با تکرار چند مورد که بایستی مستند نمایید ، موضوع قابلیت طرح شکایت کیفری را دارد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مجازات ممانعت از ملاقات فرزند جزاي نقدي در حق دولت است.