مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کارت جانبازی

سلام
بنده در سال1373در سپاه شهر مریوان از ناحیه ران پای چپ مجروح شدم و مدارکی در دست ندارم
لطفن بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضوری پيگير ماجرا شوید
به ارگان مربوطه مراجعه کنید....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،حضوری از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
به واحد مربوطه مراجعه و تشکیل پرونده بدید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به یگان خدمتی خود مراجعه نمایید و از آنجا درخواست خود را بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،
برای دریافت مدارک پزشکی خود می‌توانید به دو روش زیر اقدام کنید:

1- با مراجعه به سپاه شهر مریوان و درخواست کپی پرونده پزشکی خود، مدارک خود را دریافت کنید.

2- با مراجعه به دفترخدمات اینترنتی سپاه پاسداران و از طریق سامانه الکترونیکی، درخواست خود را ثبت کنید. بعد از بررسی و تایید درخواست شما، مدارک پزشکی شما به آدرس مورد نظر ارسال خواهد شد.

بایستی تذکر داد که بستگي به قانون های همان سال 1373 بايستي تحقيقات لازم صورت گيرد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام به صورت حضوری مراجعه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به یگان خدمتی خود مراجعه کنید و مدارک جانبازی خود را جمع آوری کنید و از طریق بنیاد جانبازان پیگیر موضوع باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گزارش بیمارستان و صورتجلسه حادثه وجود داشته باشد میتوانید درخواست تشکیل کمیسیون جهت وضعیت خود بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مگر میشود مدرکی نداشته باشید بلافاصله با مجروح شدن ، امداد بکنم شما می اید و تشکیل پرونده میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که مدارکی تحت عنوان جانبازی در سپاه شهر مریوان در اختیار ندارید می توانید با کمک گرفتن از همرزم‌های خویش تحت عنوان شاهد استفاده بفرمائید. توصیه می‌شود برای پیگیری دریافت کارت جانبازی از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری بفرمائید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با مستندات و مدارک از بنیاد جانبازان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به یگان محل خدمت خود مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بدون مدرک گرفتن جانبازی سخت است اما باید به بنیاد جانبازان مراجعه کنید شاید مدارکی از شما موجود و ثبت شده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بیمارستانی که بستری بوده اید پیگیری نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام سئال کامل نیست سرباز بودید چطور مجروح شدید بهتر است از طریق مشاوره تلفنی دقیق پاسخ خود را بگیرید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ،حضوری از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

امور ايثارگران يگان خدمتي مراجعه فرماييد