مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام
بنده چکی داشتم به مبلغ ده میلیون تومان
که هم در ته چک خودم ده میلیون تومان ثبت شده و هم امروز پرینت حسابمو گرفتم دیدم همون شماره چک در بانک به مبلغ ده میلیون تومان برگشت خورده. نکته عجیب اینه که اجرائیه برای من صد میلیون صادر شده بود و اون زمان این موضوع رو چک نکردم چون شاکی موجر بنده بوده و متاسفانه بدون تحویل گرفتن چکها و مدارکم ملک رو تحویلش دادم ایشون سو استفاده کردن و چکهای زیادی دستشون موند.با وجود اینکه شک داشتم چک صد میلیونی دستش داشته باشم به دلیل اینکه جلب نشم اعسار دادم و دادخواست باطل شدن اجرائیه رو دادم که مریض شدم و در جلسه حاضر نشدم و عدم استماع دعوا صادر شد.الان دوباره موجر چند چک دیگه گذاشته اجرا پیگیر شدم مدارکمو به دادگاه ارائه بدم متوجه شدم چک قبلی ده میلیون بوده نه صد میلیون! امکان جعل بعد از گرفتن گواهی عدم پرداخت وجود داره؟الان برگه بانک دستمه که تایید کرده مبلغ چک برگشتی ده میلیون تومان است! باید دادخواست بدم یا به شعبه مراجعه کنم؟.زمان دادگاه به چند نفر گفتم من چکم ده میلیون بوده باور نکردن و خودم هم فکر میکردم احتمالا مبلغ چک رو اشتباه نوشتم طرف هم سو استفاده کرده.اصلا به ذهنم نمیرسید احتمال داره جعلی در کار باشه یا دادگاه اشتباه کرده باشه به همین دلیل اصلا پیگیر موضوع نبودم
لطفا اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید.
سلام مجدد این بخش متن در اصلاح پرسش اضافه میشه.به شعبه مراجعه کردم کپی چک و گواهی عدم پرداخت ده میلیون تومان بود ولی دادخواست صد میلیون تومان و قاضی هم بر مبنای صد تومن رای داده. من میتونم از وکیل و کسی که شکایت کرده شکایت کیفری کنم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکایت کیفری برای شما مصداق ندارد اما امکان طرح دعوی حقوقی دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید