مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه و هزینه جابجایی و نگهداری

سلام بنده زوج هستم که 1 ماه پیش به دلیل عدم تمکین زوجه اقدام به جابجایی منزل به شهرستان نمودم و قبل جابجایی اظهارنامه جهت استرداد جهیزیه دادم ولی نیامدن و مجبور به جابجایی شدم . الان لوازم خود را که فاکتور داشتم فروختم و فقط بخاطره جهیزیه اون خانم 15 میلیون ودیعه و ماهی 1 میلیون اجاره دارم پرداخت میکنم جهت نگهداری از وسایل این خانم حالا باید چجوری این مبالغ و هزینه ی جابجایی و کارگری که گرفتم برای اسباب کشی رو از همسرم دریافت کنم؟ الان ایشون هم تقاضای مهریه کرده . لطفا راهنماییم کنید ممنونم ازتون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. چون اظهار نامه براشون فرستادید شما میتونید هزینه نگهداری ومحافظت از وسایل رو از ایشون دریافت دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمی توانید هزینه ای از زوجه
دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما نمی توانید هزینه ای از زوجه دریافت نمایید