مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام
همسر من حدود دو سال پیش ترک منزل کرده و من با توجه به روال قانونی حکم ازدواج مجدد دریافت کردم اما تا بحال اقدامی نکردم
از طرفی دو سال است با توجه به اصرار بنده به بردن جهیزیه مانده ایشان امتناع کردند
اما هفته پیش ابلاغیه استرداد جهیزیه از طرف دادگاه و وکیل ایشان برای من فرستاده شده و خواستار تحویل گیری تمام وسایلی که تا روز اخر زندگی مشترک بوده را دارند و ادعا کردند فاکتور هم دارند،
کماکان اینکه بنده هیچ سیاهه ای از روز اول امضا نکردم و اینکه ایشان شاغل نبودند و یک سری اقلام از بندر درگهان بدون فاکتور خریداری شده ایا فاکتورهای جعلی در دادگاه مورد اثبات است ؟
تبلت و یک سری وسایل دیگر با فاکتور و بنام من موجود است که ادعا کردند انها گم شده. چطور انها را پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر سیاهه جهیزیه یا فاکتور نباشد زن برای اثبات ادعای خود فقط می تواند به شهادت شهود استناد کند که البته پذیرش اینکه این شهادت تا چه میزان اعتبار دارد با قاضی رسیدگی کننده به پرونده است و او می تواند این شهادت را بپذیرد و یا نپذیرد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تموالی را که فاکتور دارند با شما دارید متعلق به شما است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای اموال منزل فاکتور به نام خودتان دارید ارایه کنید تا جز جهیزیه مسترد نشود . در صورت جعلی بودن فاکتورهای همسرتان نیز باید اثبات شود تا جلوی استرداد ان بخش از جهیزیه گرفته شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدارکی بر خرید وسایل داشته باشید اعم از فاکتور وسایل به شما مسترد کند