مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خسته نباشید یک نفر از من 250 میلیون سفته دارد ولی اجرا نگذاشته است
از اینورم من تصادف کردم و دیه قراره برام بیاد از بیمه و من هنوز معاینه مجدد پزشکی نرفتم و یه هفته دیگه زمان معاینه مجدد میرسه من میخام بدونم ک ایا برم معاینه مجدد یا ن چون من احتمال میدم این منتظره تا من دیه ای ک قراره بیاد بهم رو بگیرم بعد سفته هارو بذاره اجرا تا بتونه پول رو بگیره ازم لطفا خاهش میکنم راهنمایی کنید ک من چیکار کنم اصلا نمیدونم بیفتم دنبال کارای دیه و بیمه و پولم یا ن چیکار کنم که این نتونه این دیه ای ک بهم قراره بیاد رو ازم بگیره چون سفته رو بذاره اجرا به اسم منه و دیه هم به اسم منه من چیکار کنم راه حل چیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - در معاینه مجدد بلافاصله به شما پول دیه نمی دهند
ثانیا - بلاخره شما به مردم بدهکار هستید و باید به نحوی بدهی خود را پرداخت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دریافت دیه پروسه قانونی خودار طی می کند پس از پایان طول درمان پرونده از دادسرا به دادگاه ارجاع می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبیعی است که وقتی مدیون هستید به شخصی باید از تسویه بدهی خود برآید منطقی موضوع را پیگیری و مسالمت آمیز بدهی خود را تسویه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دریافت دیه پروسه قانونی خودار طی می کند پس از پایان طول درمان پرونده از دادسرا به دادگاه ارجاع می شود.