مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن مهر

سلام من یک واحد مسکن مهر خریده‌ام هم وکالت بلا عزل گرفتم هم مباینامه در املاک معتبر آیا در صورت فوت کسی که از او به این شکل خریده ام با مشکل مواجه میشوم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از فوت وکالت باطل می‌شود و باید با در دست داشتن مبایعه نامه علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

چون مبایعه نامه دارید مشکلی نیست. بهتر از مبایعه نامه رسمی و سند وصایت تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ورثه با شما همکاری نکنند باید از طریق دادگاه اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.وکالت جز عقودی است که پس از مرگ زایل می شودوشما با ورثه ایشان احتمالا دچار مشکل شوید بهتر است بابت سند اقدام کنید